jueves, 3 de diciembre de 2009

SPAM de Mataró (Cal Pilé)


Estic fent un reportatge social sobre la gossera de Mataró. Realment tots aquests gossos són fantàstics, molt carinyosos, amables, agraïts. Si en teniu l'oportunitat passeu-hi i adopteu-ne un. Tant és l'edat que tinguin, o l'aspecte que tinguin. Quan els treus d'allà dins, tornen a renéixer i, poder compartir moments al seu costat es realment gratificant.
javascript:void(0)
Vull destacar la tasca que realitzen tots els membres de la gossera, els voluntaris, la gent que cada cap de setmana els porta menjar o va allà a passejar els gossos perquè tots puguin sortir una estona de les seves gàbies.

Més endavant publicaré la resta de fotografies, de moment us deixo aquesta, que trobo que és molt natural, carinyosa, simpàtica i espontània.

miércoles, 2 de diciembre de 2009

Mag Isaac

Aquesta fotografia li vaig fer al Mag Isaac (Isaac Jurado) durant la sessió fotogràfica que vam realitzar el dimarts 1 de desembre per Barcelona.

Isaac és un mag amb un gran vagatge professional, des de ben petit que la màgia ha estat present en la seva vida i, ha tingut l'honor, d'aprendre i de compartir nombrosos moments màgics i tertúlies fins a altes hores de la matinada amb grans mags com Juan Tamariz, Amilkar, Miguel Ángel Gea, Dani Daortiz, Joaquín Matas i tants d'altres que, si se'm permet la frivolitat, a hores d'ara, ja són llegendes vivents de la màgia. Aquí se'l veu llençant una moneda de mig dòlar gegant a l'aire.

En l'actualitat, Isaac es dedica a la màgia de forma professional i, si el voleu veure, no dubteu en passar alguna tarda pel Teatreneu ja que quedareu gratament sorpresos, tant si aneu a veure el seu espectacle de màgia d'aprop com el d'escenari. Si hi esteu interessats podeu visitar la web Teatreneu

domingo, 29 de noviembre de 2009

De caça

Un cop caçada la seva víctima, la devora d'una sola peça
Posted by Picasa

De caça

Una serp caça al ratolí i l'estrangula per menjar-se'l
Posted by Picasa