domingo, 30 de mayo de 2010

Concurs: La nit de nadal

Vota el teu grup preferit i decideix qui és el guanyador! Tens temps fins el 10 de juny

Grup 1 (Elena Carnero, Ingrid Garcia, Ferran Gil i Daniel Ros)


Grup 2 (Laia Artigas, Edgar González, Sara Ivorra i Roger Soldevila)Després d'una nit intensa, amb sentiment, i amb els posteriors problemes tècnics i logístics, 6 mesos més tard, just a principis d'estiu de 2010, arriba el moment decisiu, comença la votació per saber quin dels dos grups que van participar en el I Concurs de Fotografia Nocturna "La Nit de Nadal", celebrat el dia 25 de desembre de 2009, guanyarà aquest curiós encontre.

Arribat aquest punt, us demano que mireu les fotografies que van realitzar els dos grups i voteu aquell que considereu que va captar millor l'esperit nadalenc. Ho podeu fer en aquest mateix blog, triant l'opció que s'ofereix a la part superior de la pàgina o a la barra lateral, indicat amb el nom "Concurs: La nit de nadal". El termini de la votació serà el dia 10 de juny a les 00:00h

 Teniu dues opcions: grup 1 i grup 2. Visioneu els dos reculls de fotografies que trobeu a l'inici del post i voteu a la columna lateral del blog!

Escola de conducció del RACC al Circuit de CatalunyaEscola de conducció RACC
En motiu de la sèrie de televisió que estem rodant amb Mago Isaac i MagiaTV, vam anar a gravar un dels capítols a l'escola de conducció del RACC del Circuit de Catalunya.

Els professors són tot un exemple de perfecció conduint i dominant els vehicles. Val a dir que realitzen una tasca d'educació excel·lent, fomentant la conducció segura i ensenyant als alumnes les tècniques necessàries per actuar correctament en situacions compromeses.

La fotografia: 
Aquesta imatge està presa mentre un dels monitors controlava el vehicle en marxa i derrapant en un dels revolts del circuit. És una fotografia que personalment m'agrada, tot i que no vaig aconseguir exactament el què volia, ja que jugant amb la velocitat d'obturació i el diafragma no vaig poder crear sensació de velocitat i si no fos per la posició del vehicle, pot semblar que el cotxe estigui aturat.