jueves, 27 de mayo de 2010

Sessió fotogràfica de Carles Mag



Va ser a principis de curs d'aquest any quan em vaig posar en contacte amb en Carles. És un bon amic, company d'aficions i un autèntic amant de la màgia. Realment va ser farregós convença'l perquè s'embarquès en el projecte de crear una pàgina web per promocionar-lo, no perquè no fós una porposta prou sucosa i interessant sinó perquè és un noi força ocupat i s'està preparant per treballar a un nou casino que obriran a Lloret.

Finalment el vaig convèncer i al llarg d'aquest segon quadrimestre de 3er de Comunicació Audiovisual, conjuntament amb la Saray Domínguez li hem anat creant la web. Han sigut nombroses tardes de divendres tancats al plató del SAV Foto, fent fotografies, filmant escenes, barallant-los amb la càmera de vídeo, amb les cintes i fins i tot amb els llums.

Encara queda pendent fer petits retocs i acabar-la d'enllestir, però penso que quedarà una peça força interessant i interactiva, amb vídeos que complementen els continguts. Un cop estigui acabada posaré el link.

Ara bé, el motiu principal d'aquest post, a banda d'agrair l'esforç, bona feina i paciència que han tingut tant en Carles com la Saray, és per mostrar les diferents fotos que han sortit de les sessions fotogràfiques que hem anat realitzant per incorporar a la pàgina web. A dalt teniu una mostra, amb fotografies fetes tant per la Saray com per mi i utilitzant aquesta bona eina que és el cooliris.